Colegiul National „Ferdinand” va gazdui in curând un eveniment artistic de exceptie, in organizarea Asociatiei absolventilor prestigioasei institutii, „Alumni Ferdinand”. In curtea interioara a colegiului, in ziua de sâmbata, 5 septembrie, cu incepere de la ora 19, va fi prezent cunoscutul artist Mike Godoroja, alaturi de trupa Blue Spirit.

Evenimentul este intitulat „De ce ne place rock-ul” si consta, pe lânga concertul in sine, si intr-o dezbatere libera pe marginea fenomenului muzical de gen. In deschidere, de la ora 17, va avea loc si un spectacol sustinut de elevi ai Colegiului „Ferdinand I”. Intrarea la spectacol este gratuita, dar manifestarea are si scopul strângerii de fonduri din donatii, menite sa ajunga in Fondul Elevilor Silitori, dedicat elevilor buni si foarte buni din cadrul colegiului, dar care au situatii materiale mai putin confortabile, o alta initiativa a Asociatiei „Alumni Ferdinand”. Se pot obtine si invitatii VIP, contra sumei de minim 100 lei, ce asigura un loc pe scaun si un DVD cu autograf din partea lui Mike Godoroja.

Totodata, manifestarea este un bun prilej de a deveni membru al Asociatiei absolventilor „Alumni Ferinand”, pentru care sunt necesare o copie dupa diploma de bacalaureat, o cerere tip, o copie dupa cartea de identitate, o fotografie recenta in format electronic, precum si sumele de 200 de lei reprezentând cotizatia pe anul in curs si 20 de lei cheltuieli de inscriere. Relatii se pot obtine prin intermediul adresei de e-mail alumnitrezorier@gmail.com. Asociatia „Alumni” isi propune sa dezvolte si sa consolideze comunitatea puternica a absolventilor, sa ii ajute si, la rândul ei, sa le ceara ajutorul in atingerea obiectivelor sale.PUBLICITATE