Ateneul din Bacau gazduieste miercuri, 21 septembrie 2016, ora 19.00, un concert extraordinar al marelui dirijor si solist Adrian Petrescu artistul urmand a evolueze scenic, pentru public, impreuna cu orchestra Filarmonicii „Mihail Jora”.

Marele artist anunta pentru public un concert de exceptie impreuna cu orchestra Filarmonicii din Bacau, atat din calitatea sa de dirijor cat si de solist, spectacolul in sine urmand sa depaseasca 70 de minute. Bacauanii vor putea asculta lucrari celebre ale unor compozitori celebri de muzica clasica precum si hituri pop, jazz, rock si muzica de film, din program facand parte: G.Bizet – Farandole din L’Arlesienne, P.I.Ceaikovski – Panorama si Vals din baletul Frumoasa din Padurea adormita, J.J.Goldman – La mémoire d’Abraham, Celine Dion – That’s the way it is, G.Rossini Uvertura din opera Wilhelm Tell – Finale, D.Sostakovici – Vals din Suita de jazz nr. 2, Klaus Badelt – “Piratii din Caraibe”, John Lennon –Yesterday, A.Haciaturian – Dansul sabiilor, J.Strauss Orpheus-Quadrille, G.Gimenez – La Boda de Luis Alonso, Rodgers & Hammerstein – “The Sound Of Music”

Prim oboist al Filarmonicii „George Enescu”, dirijor permanent al Filarmonicii din Iasi si initiator al formatiei camerale „Romanian Brass”, formata din cei mai buni instrumentisti suflatori la instrumente de alama din cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „George Enescu”, cu un bogat palmares artistic national si international, Adrian Petrescu a primit distinctia cu Ordinul „Meritul Cultural” Clasa I din partea Presedintelui Romaniei.

PUBLICITATE

Evenimentul este primul din cadrul proiectului Turneul national ARTfel, organizat de „ARTfel acf”, companie ce sustine tanara generatie de artisti, iar pentur Bacau, biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete a Ateneului din Bacau, precum si din reteaua iabilet.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ