13 aprilie 2024
ActualitateComănești: Se inaugurează Școala Gimnazială "Ciprian Porumbescu"

Comănești: Se inaugurează Școala Gimnazială “Ciprian Porumbescu”

Primarul orașului Comănești, Viorel Miron, anunță începerea activităților la Școala Gimnazială “Ciprian Porumbescu” în clădirea nou reabilitată și modernizată. Cu ocazia acestui eveniment deosebit, luni, 4 martie 2024, începând cu ora 9, va avea loc o festivitate specială de reîncepere a cursurilor în noul sediu al școlii.

La ceremonia de inaugurare vor fi prezenți numeroși oficiali de rang înalt, inclusiv domnul primar Viorel Miron, inspectorul școlar general adjunct Lavinia Misăilă, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Bacău, și alți lideri locali. De asemenea, evenimentul va fi onorat de prezența ministrului al mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, subprefectului Narcis Jitaru și a deputatului Cătălina Ciofu .

Școala Gimnazială “Ciprian Porumbescu” devine astfel un exemplu de investiție în educație, oferind elevilor și cadrei didactice un mediu propice pentru desfășurarea activităților de învățare și dezvoltare. Clădirea modernizată și dotată cu facilități de ultimă generație reprezintă un pas important în creșterea calității învățământului din Comănești.Ceremonia de luni va marca nu doar începutul unui nou capitol pentru Școala Gimnazială “Ciprian Porumbescu”, ci și consolidarea colaborării dintre administrația locală și autoritățile centrale, evidențiind importanța acordată educației și viitorului tinerilor din comunitate.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri