La data de 25 august a.c., pe DN2- E 85, în afara localităţii Orbeni, s-a produs un accident rutier cu pagube material, în care au fost implicate o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bacău şi un ansamblu de vehicule înmatriculat în judeţul Dâmboviţa.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat valorea 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoutilitarei şi 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto din judeţul Dâmboviţa.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ