Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bacau – Biroului Rutier, la data de 28.07.2015, au depistat in flagrant un bărbat de 38 ani, domiciliat in Com. Parava, care conducea pe str. Narciselor din municipiul Bacau, o autoutilitară care avea aplicate numerele de inmatriculare străine.

În urma verificarilor efectuate in bazele de date s-a constatat faptul ca autoutilitara este radiata din circulatie din data de 11.03.2014, iar numerele de inmatriculare, nu au aparținut autoutilitarei.

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul neinmatriculat si conducere unui vehicul cu numar fals de inmatriculare, fapte prev. si ped. de art. 334 alin. 1 si art. 334 alin.2 Cod Penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ