În timp ce jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău executau acţiuni specifice de ordine şi siguranţă publică în oraşul Tîrgu Ocna, în ziua de 20.09 a.c., ora 11.30 au depistat o persoană de sex feminin care apela la mila trecătorilor.

Procedând la verificarea identităţii acesteia, a reieşit că persoana în cauză se numeşte P.A. de 21 de ani, domiciliată într-o comună limitrofă municipiului Oneşti, dar şi faptul că aceasta prezenta datele de stare civilă a unei alte persoane, folosindu-se şi de asemănarea fizionomică cu aceasta, o cunoştinţă identificată cu numele C.I. şi domiciliu într-o comună vecină, aspect de care jandarmii ştiau în urma unei sesizări făcute de C.I. cu privire la această situaţie.

Urmare a acestui fapt, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de fals privind identitatea, acestea fiind predate lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ