Centura ocolitoare a Bacăului va fi gata mai repede

”Centura Bacăului va fi finalizată înainte de termen”, l-a asigurat constructorul băcăuan care realizează investiția, pe prim-ministrul Ludovic Orban, aflat într-o scurtă vizită pe șantier, însoțit de Ionel Palăr, președintele PNL. Discuțiile dintre cei trei au scos în evidență faptul că nu există niciun fel de probleme legate de decontarea lucrărilor executate, probleme administrative ori de altă natură.

Vizita premierului Orban pe șantierul centurii ocolitoare a surprins în primul rând prin faptul că a fost organizată fără niciun festivism, comparativ cu cei care încearcă, pe nedrept, să își aroge anumite merite privind acest proiect. De altfel, premierul a și declarat la conferința de presă organizată în fața Prefecturii, îninte de această vizită, că, nu dorește să-și aroge niciun merit.

La preluarea guvernării de către PNL, investiția la centura ocolitoare a municipiului Bacău era realizată în proporție de 36%, după cum a precizat premierul. Între timp, brațul vestic a fost deschis circulației, iar stadiul general al lucrărilor au depășit 70%.

”Investiția nu este a lui Orban sau a unui alt demnitar, este a băcăuanilor, este a românilor”, a declarat Ludovic Orban.

Biroul de presă al PNL Bacău

Publicat de SC Deșteptarea SA la comanda: PNL; COD AEP 21200012PUBLICITATE