1 martie 2024
ActualitateCentrul de Tineret ar putea deveni grădiniță

Centrul de Tineret ar putea deveni grădiniță

Propunerea consilierilor PSD de a transforma clădirea “Centru de Tineret” din str. Vasile Alecsandri nr. 10 într-o grădiniță a fost inclusă în bugetul Primăriei Bacău pentru anul în curs.

Suma de 700.000 de lei a fost alocată pentru expertizarea clădirii și demararea rapidă a lucrărilor de consolidare, marcând un pas important pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale locale.

Prefectul Lucian Bogdănel și-a exprimat aprecierea față de decizie și a subliniat importanța prioritizării copiilor în procesul de dezvoltare locală.“Apreciem că actuala conducere a Primăriei Bacău dispune de toate pârghiile necesare pentru demararea, urgentă, a lucrărilor de amenajare a imobilului menționat în grădiniță: credem că și pentru actualii edili copiii trebuie să reprezinte – cu adevărat – o prioritate! Începând de azi totul ține doar de disponibilitatea conducerii și a funcționarilor din Primărie de a implementa acest obiectiv!” a declarat prefectul.

Clădirea va găzdui grupele de preșcolari de la actuala grădiniță Agricola, oferind condiții optime pentru dezvoltarea lor armonioasă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri