19 aprilie 2024
ActualitateCe cursuri sunt disponibile în martie la AJOFM

Ce cursuri sunt disponibile în martie la AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bacău oferă oportunități valoroase de formare profesională prin Centrul de Formare Profesională propriu, adresate persoanelor care pot fi înregistrate în evidența agenției, conform prevederilor articolului 66 din Legea 76/2002, actualizată. Cursurile sunt destinate atât șomerilor indemnizați, cât și celor neindemnizați, oferindu-le șansa de a-și dezvolta abilitățile și de a-și îmbunătăți perspectivele de angajare.

Prin intermediul acestor cursuri, participanții vor beneficia nu doar de instruire specializată, ci și de facilități suplimentare menite să faciliteze participarea lor la aceste programe de formare. Astfel, AJOFM Bacău acoperă costurile de transport pentru cursanți, indiferent dacă aceștia optează pentru bilete de călătorie sau abonamente.

O veste îmbucurătoare pentru cei care reușesc să se angajeze în perioada desfășurării cursurilor: aceștia vor putea continua gratuit participarea la cursurile începute, beneficiind astfel de o șansă suplimentară de a-și perfecționa abilitățile în domeniul ales.Pentru cei care nu îndeplinesc criteriile de gratuitate, există posibilitatea de a participa la cursuri prin achitarea contravalorii acestora, conform articolului 26 alineatul 3 din Hotărârea de Guvern 377/2002.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații și se pot înscrie la aceste cursuri la Centrul de Formare Profesională, situat pe strada V. Alecsandri nr. 25, etajul 4, telefon 0234.514859. De asemenea, relații suplimentare și înscrieri pot fi efectuate și la sediul Agenției Locale Bacău, pe strada I.S. Sturza nr. 63, sediul vechi, camera 8, telefon 0234.576286.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri