Astăzi, poliţiştii rutieri aflaţi în misiune pe DN 2 – E 85 au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h, pe un segment de drum unde limita maximă admisă este de 50 de km/h.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au depistat un bărbat de 32 de ani, din judeţul Constanţa, care conducea un autoturism, pe D.N. 2 – E 85, în afara localităţii Dumbrava, cu viteza de 172 km/h.

10 minute mai târziu, acelaşi bărbat a fost depistat de către echipajul de poliţie, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 187 de km/h pe strada Calea Romanului din municipiul Bacău, segment de drum unde viteza maximă admisă este de 50km/h.

PUBLICITATE

Conducătorului auto i s-au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 3.675 de lei, iar complementar s-a luat măsura reţnerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. omu a mers tare pentru ca avea cu ce, si acum suporta consecintele. Eu cunosc acel drum sunt doua benzi pe sens si poti calca pe acceleratie oleaca. Politia a procedat cum trebuie. Pentru mine toate lucrurile sunt ok, daca toti am fi conducatori model politia nu si-ar mai avea rostu (parerea mea)

  2. Am sa dau in judecata politia. Am inteles faptul ca mergem cu viteza, am suportat repercursiunile, dar de ce trebuie sa se faca public lucrul asta?

  3. mai Fabian drumul ala nu e cu doua benzi, e cu o banda pe sens si acostament consolidat, asa ca sa stie cat mai multi, si pe acostament circulatia este interzisa

LĂSAȚI UN MESAJ