2 martie 2024
ActualitateCât costa sensul giratoriu de la Sărata: numai pe consultanța și asistența...

Cât costa sensul giratoriu de la Sărata: numai pe consultanța și asistența tehnică se vor plăti 100.000 de euro

Primarul Bacăului, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, a dezvăluit detaliile privind costurile implicate în construirea sensului giratoriu de la Sărata. Conform informațiilor oferite de primar, sensul giratoriu și toate bretelele de ieșire vor absorbi o sumă totală de 5.9 milioane de lei, în timp ce alte elemente ale proiectului adaugă o presiune financiară semnificativă.

Devierea rețelelor electrice și protejarea rețelei de apă constituie un cost considerabil de 2.4 milioane de lei, în timp ce exproprierea terenurilor, necesară pentru lărgirea benzilor de circulație, implică un cheltuieli suplimentare de aproximativ 470 de mii de lei. Organizarea șantierului, taxele către stat și diversele instituții vor reprezenta o sumă de 2.8 milioane de lei, în conformitate cu proiectul publicat și aprobat de consilieri.

Consultanța și asistența tehnică vor costa circa 517 mii de lei, adica peste 100.000 de euro.Proiectul în cauză a fost publicat pe site-ul oficial al primăriei și a fost aprobat de către consilierii locali. Locuitorii sunt încurajați să consulte documentul pentru a se asigura că informațiile furnizate de primar sunt transparente și corespund realității.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri