18 mai 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareCasă distrusă de flăcări. Pompierii veniți să stingă focul nu au găsit...

Casă distrusă de flăcări. Pompierii veniți să stingă focul nu au găsit apă la hidranți

Într-un final dramatic de an, o familie din Satmarel, județul Satu Mare, a fost lovită de o tragedie devastatoare – casa lor a fost distrusă în întregime de un incendiu violent. Chiar dacă echipajele de pompieri au intervenit rapid, lipsa apei în hidranții publici ai Apaserv a complicat situația, ceea ce a dus la pierderea completă a locuinței unei familii cu doi copii.

Incidentul a avut loc în ultima zi a anului, iar pompierii au fost alertați în timp util. Cu toate acestea, situația a fost dificilă din cauza defecțiunilor în hidranții publici, care nu au furnizat apa necesară pentru a stinge flăcările în dezvoltare.

Conform informațiilor furnizate de www.obiectiv-sm.ro, patru autospeciale ISU au fost mobilizate pentru a face față incendiului, având în vedere că hidranții din zonă nu erau funcționali. Un reprezentant Apaserv s-a deplasat la locul tragediei, reușind să pornească în cele din urmă hidrantul. Cu toate acestea, presiunea a fost insuficientă pentru a susține eforturile pompierilor în lupta contra flăcărilor.

Autospecialele au încercat să se apropie cât mai mult de casa în flăcări, intrând prin curtea fostei grădinițe. Din păcate, unul dintre vehicule s-a împotmolit, necesitând intervenția unui tractor pentru a fi eliberat din impas.

În ciuda eforturilor depuse, locuința familiei a fost distrusă în totalitate

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri