23 februarie 2024
ActualitateCartierele Slobozia și Borzești din Onești vor avea gaze naturale până la...

Cartierele Slobozia și Borzești din Onești vor avea gaze naturale până la finele acestui an

Primarul Laurențiu Neghină a făcut un anunț pentru locuitorii cartierelor Slobozia și Borzești din Onești. Primăria a demarat proiectul de construire a rețelei de gaz în aceste zone, cu speranța ca, până la finalul anului, locuitorii să se bucure de acest serviciu esențial.

“Este o zi deosebită pentru comunitatea noastră! După eforturi susținute, putem anunța începerea proiectului de construire a rețelei de gaz în Slobozia și Borzești. Acest pas semnificativ va aduce beneficii semnificative pentru locuitori, îmbunătățind calitatea vieții și oferind acces la un serviciu esențial,” a declarat primarul Neghină într-un comunicat de presă.

Primăria face un apel către constructorii cu expertiză în domeniu să se înscrie la licitație pentru lucrările de construcție a conductelor de alimentare cu gaz. Valoarea totală estimată a proiectului este de 6,3 milioane de lei fără TVA. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar durata execuției proiectului este stabilită la 12 luni de la data Ordinului de începere. 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri