Desteptarea a pornit in vara, imediat dupa ce au fost validate alegerile locale, intr-o caravana intitulata sugestiv „La pas prin judet: sa ne cunoastem primarii.”

Am vrut sa-i cunoastem pe cei nou alesi, sa-i prezentam si pe edilii care si-au continuat mandatul, sa le deschidem usa si sa-i lasam sa vorbeasca despre comunitate, proiecte si viata lor.

Dar, demersul nostru a fost gândit, mai ales, pentru dumneavoastra, cititorii, care ati avut astfel ocazia sa-i cunoasteti mai bine pe alesii carora le-ati dat votul, sa stiti cine sunt, cum gândesc, sa aflati ce si-au propus in urmatorii ani pentru localitatea in care stati sau in care v-ati nascut.

PUBLICITATE

Am vrut sa aducem informatii calde si pentru cei plecati acum din tara, dar care si-au lasat sufletul si inima tot acasa.

Au putut astfel citi, si in editia noastra online, despre ce se mai intâmpla in satul si comuna lor, in orasul lor. Asa au aflat ce s-a schimbat sau urmeaza sa se schimbe atunci când multi se vor intoarce acasa.

Sunt 93 de primari in tot judetul Bacau. Sunt si de la PSD, majoritatea, dar si de la PNL, si ALDE. Nu i-am selectat in mod expres. Pur si simplu caravana noastra a mers prin judet cum ne-au purtat pasii, rotile masinii sau alte documentari.

De la nord la sud, de la est la vestul judetului, asa cum arata si harta. Cei 31 de edili pe care i-am prezentat deja in paginile noastre ne-au primit, toti, cu bratele deschise. In cele aproape patru luni, de când am inceput campania, ne-au vorbit, fiecare, despre ei si oamenii satelor, despre munca, traditii, realizari, neimpliniri, proiecte, despre ce vor face in viitor, toate cu un optimism realist. Iar noi, le-am publicat declaratiile ca atare. Si feedback-ul a fost imediat. Au confirmat-o chiar si comentariile care au aparut pe site-ul www.desteptarea.ro.

Caravana „La pas prin judet…” se opreste deocamdata aici. Dar nu de tot. Pur si simplu facem o pauza. Pâna la anul. Când ne-om imprimavara cu totii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Utila campanie și inedita idee!Felicitări! Sper ca fiecare primar sa învețe ceva de la ceilalți și ideile sa le fie de folos!Asteptam revenirea campanii!

  2. Am urmărit din Londra cu interes aceasta campanie. Figuri mai mult sau mai puțin promitatoare. Ar fi foarte bine sa reveniți peste 4 ani și sa vedem ce au realizat din ce au spus.

LĂSAȚI UN MESAJ