În perioada 07- 10 iunie a.c., în municipiul Bacău se va desfășura etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiția este organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Bacău.

Festivitatea de deschidere a întrecerii va avea loc miercuri 8 iunie, la ora 9.00, în Poligonul Gherăiești.

PUBLICITATE

Campionatul de Tir reunește aproximativ 180 de competitori, bărbați și femei, din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Concursul se va desfășura în două manșe, iar tragerile se vor executa cu pistolul cal. 7,65mm și pistolul cal. 9 mm.

Joi, 9 iunie, la ora 12.30, după omologarea rezultatelor, va avea loc festivitatea de premiere și închiderea competiției.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ