În ziua de 22.09.2015, la ora 10:30, pe DN 11A, la km 14+950 metri, in localitatea Căiuţi, județul Bacau, s-a produs un accident de circulatie în următoarele imprejurari:

În timp ce o conducătoare auto în vârstă de 64 ani, din municipal Onești, conducea un autoturism având direcția de deplasare dinspre Onesti catre Adjud, ajunsă în punctul sus mentionat, a acroşat cu partea lateral dreapta un copil de 11 ani, din Căiuţi, care se deplasa din partea dreaptă a conducătoarei auto. În urma accidentului victima a fost transportat la Spitalul municipal Oneşti, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Nu a rămas internat.

Conducatoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-a recoltat mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. ce urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ