Un barbat din Onesti este acuzat ca a obligat un tanar sa-i plateasca benzina cu care alimentase masina. De la acelasi tanar, onesteanul ar fi cerut 11.000 de lei, amenintandu-l ca daca nu va face rost de bani, il va bate. Agresorul s-a urcat, apoi la volan, desi bause si nu avea permis, si a intrat cu masina intr-un pod. A iesit din masina si a luat un taxi cu care a ajuns la Sascut, unde a dat din nou de tanarul pe care-l obligase sa-i plateasca benzina. L-a luat la Onesti, unde l-a inghesuit intr-o curte si i-a luat 92 de lei pe care-i avea in buzunar si i-a pus in vedere sa-i faca urgent rost de 2.000 de lei.

La data de 19 august a.c., în urma investigaţiilor, poliţiştii au condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, în vederea cercetărilor, un bărbat de 32 de ani, din Oneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, tâlhărie, şantaj în formă continuată, lipsire de libertate în mod illegal, conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

Din cercetări a rezultat că la data de la data de 12 iulie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Oneşti, a condus un autoturism pe D.J. 119 A, fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu podeţul betonat din faţa unui imobil şi a plecat de la locul producerii evenimentului rutier.

PUBLICITATE

În urma extinderii cercetărilor a rezultat că anterior producerii coliziunii bărbatul de 32 de ani s-a deplasat cu autoturismul la o staţie de alimentare cu carburant, unde a întâlnit un tânăr de 27 de ani, pe care l-a ameninţat cu acte de violenţă, determinându-l să plătească în locul său suma de 150 lei şi solicitându-i să obţină şi să-i remită în mod injust suma de 11.000 lei.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 32 de ani s-a deplasat în staţia TAXI din comuna Sascut, unde l-a găsit din nou pe tânărul de 27 de ani, pe care prin ameninţarea cu acte de violenţă l-a determinat să se deplaseze în localitatea Oneşti, unde odată ajunşi l-a condus într-un imobil şi l-a deposedat de suma de 92 de lei, după care i-a adresat ameninţări cu scopul de a-l determina să-i remită în aceeaşi zi suma de 2.000 lei.

Bărbatul de 32 de ani a fost depistat de poliţişti în municipiul Oneşti şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, la data de 19 august a.c., faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, tălhărie, şantaj în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare pereventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ