Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, în parteneriat cu Ambasada SUA la Bucureşti, organizează în premieră cursul „Business English for Young Professionals”, destinat tinerilor antreprenori, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani.

Acesta însumează 32 ore de formare, este gratuit şi va fi susţinut de lectori români şi americani, având ca obiectiv dezvoltarea abilităţilor de utilizare a limbii engleze (scriere, citire, exprimare), în domeniul afacerilor.

Scopul cursului este familiarizarea participanților, cu termeni specifici domeniului economic, de business, prin abordarea unor teme de actualitate, ce descriu mediul afacerilor.
Structurarea conţinutului fiecărei unităţi are în vedere aprofundarea unor subiecte din domeniul afacerilor, cum ar fi: informaţii esenţiale referitoare la înfiinţarea, preluarea şi managementul unei companii, la activitităţile specifice din cadrul unei organizații, dar și la aspecte financiare și interpersonale ale comunicării.

PUBLICITATE

De asemenea, vor fi abordate următoarele teme: organizarea întâlnirilor de afaceri, tehnicile de negociere, structurarea unei prezentări, procesul decizional și politicile de recrutare, motivarea şi fidelizarea personalului, dezvoltarea carierei, utilizarea tehnologiei informației în zona de business, călătoriile și diferenţele culturale în lumea afacerilor, economie și globalizare.

Programul beneficiază de implicarea Mihaelei Culea, lector universitar doctor la Facultatea de litere – Departamentul de limbi și literaturi străine, din cadrul Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău și de sprijinul Clubului de Afaceri pentru Elevi şi Tineri CLUBIS.

Cei interesaţi, care trebuie să cunoscă limba engleză – nivel mediu, se pot înscrie până pe 5 octombrie a.c., în baza unei scrisori de intenţie, transmisă la Centrul „American Corner Bacău”, din care trebuie să reiasă domeniul de activitate, motivația și așteptările aplicanțiilor, precum și nivelul lor de cunoaștere a limbii engleze.

Deoarece locurile sunt limitate, aceștia, pentru informaţii suplimentare, sunt rugați să contacteze instituția organizatoare, Casa Corpului Didactic ”Grigore Tabacaru” Bacău – Centrul “American Corner Bacău”, str. Oituz, nr. 24, tel/fax: 0234517874, 0334405496, e-mail: amcornerbacau@yahoo.com.

„Îndeobşte, activităţile şi sesiunile de formare organizate de noi, la Centrul ”American Corner Bacău”, urmăresc transmiterea unor informații din domenii diferite și cu tematici actuale. De această dată, în premieră, invităm tineri antrepenori băcăuani să participe la un curs gratuit, profilat pe business.”, ne-a declarat prof. Gabriel Stan, directorul CCD Bacău.

Bibl. Oana – Liliana JIANU, coordonator al Centrului ”American Corner Bacău”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ