La data de 30.07.2015, in jurul orei 18:10, pe D.N. 2F, km 4+800 metri, in afara localitatii Buhoci, jud. Bacau, un bărbat de 35 ani, din mun. Piatra Neamt, în timp ce conducea autoturismul pe directia Vaslui-Bacau, s-a angajat in depasirea neregulamentara a unui autobuz, condus de de un alt bărbat de 35 ani din sat Ungureni, jud. Bacau, care circula pe aceeasi directie de mers cu acesta, iar la revenirea pe banda de circulatie, a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani, din mun. Bacau, care se afla oprit in spatele unui alt autoturism pe aparținea unei femei de 45 de ani, din sat Buhocel, care se afla oprit pe sensul de mers Vaslui-Bacau, intersectia drumului national 2F cu DJ 252, cu intentia de a efectua virajul la stanga.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a primului conducător auto, de 35 ani, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Bacau.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative – 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat in toate cele patru cazuri.

PUBLICITATE

In cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 din Codul Penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ