Consiliul Local Bacau a aprobat, la ultima sa sedinta, participarea municipiului ca partener, alaturi de Liga Studenteasca din Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau, la organizarea Balului Bobocilor din studentime, care va avea loc miercuri, 26 noiembrie.

Mai exact, Liga Studenteasca a cerut sprijin financiar de 6.500 lei, iar Consiliul Local a aprobat punerea la dispozitie, cu titlu gratuit, a salii Teatrului de Vara „Radu Beligan”, pentru acest eveniment.

In alte conditii, inchirierea ar fi costat 5.000 de lei.

PUBLICITATE

In afara de sala care va fi pusa la dispozitie gratuit de municipalitate, bugetul manifestarii studentesti include un onorariu de 1.500 de lei pentru prezentator si premii de 1.000 lei pentru titlurile de miss/mister.

De asemenea, pentru artistii ce vor evolua pe scena, Liga Studentilor a alocat 10.000 de lei.

Bugetul total al Balului Bobocilor este generos: 27.650 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ