Trei bărbaţi, prinşi în flagrant în timp ce efectuau o vânătoare neautorizată la speciile iepure şi mistreţ, sunt cercetaţi de poliţişti pentru braconaj cinegetic.

În seara zilei de 11.august a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bacău, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Căiuţi, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii actelor de braconaj cinegetic.
Astfel, au fost depistat în flagrant un bărbat de 49 de ani, posesor legal de armă de vânătoare şi alţi doi bărbaţi de 53 şi 66 de ani, toţi din comuna Buciumi, care efectuau o vânătoare neautorizată la specia iepure şi mistreţ, pe fondul de vînătoare 51 Pralea.
Arma a fost ridicată în vederea cercetărilor.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de braconaj la vînătoare.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bacău au ridicat în vederea cercetărilor arma de vânătoare deţinută în condiţii legale de un bărbat de 57 de ani din Oneşti.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că acesta ar fi săvârşit mai multe acte de braconaj la diferite specii de vânat.
In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic şi s-a dispus măsura anulării dreptului de port şi folosire a armei letale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ