La Humulești

Talentații copii de la grupurile „Boboceii” din Bacău și „Muguri de Stejar” din Deleni, județul Iași, s-au bucurat de curând de o vacanță oferită de „Fantastic Global Time” în urma prestațiilor de calitate a grupurilor folclorice la festivalul „Armonii în timp” organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Bacău în luna octombrie a anului trecut.

Practic a fost vorba de un premiu ce a constat într-o vacanță finanțată în întregime în moneda digitală „One” de către compania respectivă, la pensiunea Agapia din județul Neamț.

Piatra Neamț -Telegondola

În cele cinci zile de vacanță, copiii au vizitat mânăstirile Secu, Sihăstria, Văratec și Agapia, Cetatea Neamțului, Casa Memorială „Ion Creangă” din Humulești, peștera Cuvioasei Teodora și Casa Memorială „Alexandru Vlahuță”. Sejurul a mai cuprins și o plimbare cu telegondola la Piatra Neamț precum și alte vizite la obiectivele turistice din orașul de sub Pietricica.

La Văratec

Gazdele grupurilor folclorice au fost foarte încântate de oaspeți asistând cu plăcere la recitalurile lor și de alte activități artistice. Totul s-a încheiat cu un foc de tabără impresionant în jurul căruia cei mici au acumulat senzații ce le vor ține minte o viață.


Grupurile folclorice „Boboceii” din Bacău și „Muguri de Stejar” din Deleni sunt pregătite de interpreta de muzică populară Maria Șalaru, profesoară la Școala de Arte și Meserii Bacău.


PUBLICITATE