De ieri, 30 martie, putem parcurge distanta Bacau – Madrid in numai patru ore, cu o noua cursa aeriana operata de compania Blue Air. Cursa a fost introdusa in orarul de vara al zborurilor de pe Aeroportul International „George Enescu”, din Bacau, orar care este derulat in perioada 27 martie – 29 octombrie.
Miercuri dimineata, la ora 8,20 a decolat de la Bacau aeronava Boeing 737 (zborul OB2903), care a aterizat pe Aeroportul Adolfo Suarez, din Barajas – Madrid, la ora locala 11,30 (12,30 ora României).

Aeronava a survolat Ungaria, Slovenia, Italia si Franta, dar pasagerii au avut, pe partea stânga, minunate privelisti si asupra Croatiei, a Marii Adriatice, a Principatului Monaco, a Marii Ligurice si a Marii Baleare. De la Madrid, cursa a decolat spre Bacau la ora locala 12,20 (13,20 ora României) si a aterizat la destinatie la ora 17,10.

Cursele aeriene spre Madrid vor fi operate in zilele de miercuri si vineri. Vinerea, avionul decoleaza la ora 10,00 din Bacau si aterizeaza la ora locala spaniola 13,00, iar din Madrid decolarea are loc la ora locala 13,50, cu aterizare in Bacau la ora 18,40. Vinerea zborul dureaza numai 3,50 ore.

PUBLICITATE

Un bilet dus-intors Bacau – Madrid este vândut la agentiile specializate cu circa 89 – 110 euro, iar un bilet dus cu 49 – 57 de euro (taxa de aeroport inclusa).
 

[wonderplugin_gallery id=”484″]

Blue Air a inaugurat ruta Bacau – Madrid

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, March 30, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ