La data de 8 septembrie a.c., polițiștii au efectuat cercetări cu privire la un eveniment rutier produs în jurul orei 17.30, pe D.J. 116, în comuna Bîrsăneşti.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că doi tineri de 17 și 20 de ani, localnici, în timp ce circulau pe biciclete pe direcţia Brăteşti-Bîrsăneşti, în pantă abruptă cu succesiune de curbe periculoase, au pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-au dezechilibrat şi au căzut în şanţul pluvial neamenajat de pe partea dreaptă a direcţiei de mers la o distanţă de 500 m., unul faţă de celălalt.

Bicicliștii au fost transportați la Spitalul Onești pentru îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0,19 mg/l alcool pur în aer expirat pentru minorul de 17 ani și 0,99 mg/l alcool pur în aer expirat pentru tânărul de 20 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ