La data de 25.07.2015 orele 14:50 pe DJ119B pe raza satului Margineni, s-a produs un accident de circulatie din care a rezultat vatamarea corporala a unei persoane.
Din primele verificari si cercetari efectuate la faţa locului, rezultă că, in timp ce o femeie, in vârsta de 64 ani din com. Margineni jud. Bacau, se deplasa in calitate de biciclist pe DJ119B com. Margineni, cu directia de mers către P.Neamt, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers către stânga in dreptul imobilului cu nr. 34, fiind acrosată de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 38 ani din Bcacă, care se afla angajat in depăsirea bicicletei.
În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a femeii de pe bicicletă, care a fost transportată la Spitalul Jud. de Urgenta Bacau, rămanand internata sub supraveghere. Victima a fost testata cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar rezultatul conducătorului autoutilitarei fiind negativ. Ulterior le-au fost recoltate mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemie.
A fost intocmit dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de vătamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 alin. 1 Cod Penal

La data de 26.07.2015, ora 15:29, Poliţia mun. Moineşti a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană de 53 ani, din com. Poduri, sat Prohozeşti, despre faptul că pe DJ 117 Poduri a avut loc un acident de circulaţie soldat cu rănirea unui biciclist.
La faţa locului s-au deplasat lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Poduri şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, care în urma cercetărilor, au constatat următoarele:
Un minor de 15 ani, din com. Poduri, sat Poduri, jud. Bacău, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat la ieşirea de pe o uliţă, pătrunzând pe DJ 117 A Poduri, pe contrasens şi intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din direcţia Poduri-Moineşti o tânără de 31 ani, din com. Poduri.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a bicilistului, care a fost transportat la Spitalul Mun. de Urgenţă Moineşti, fără a necesita internarea.
Atât conducătoarea auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.
În cauza s-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. ce urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Moinesti cu propuneri legale.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ