Beresti Tazlau: o masina a lovit un biciclist apoi s-a rasturnat

0

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 15:30, Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe raza comunei Berești-Tazlău.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, care conducea un autoturism pe DJ-118, în satul Enăcheşti, a surprins şi accidentat un minor de 15 ani, din localitate, care se deplasa pe bicicletă pe acelaşi sens de mers şi care nu s-a asigurat la schimbarea direcţei de deplasare spre stânga. Ulterior autoturismul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţ din partea dreaptă.

Minorul a fost transportat Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti și a fost transferat la Spitalul Judeţean Bacău, secţia Chirurgie pediatrică.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ