Avariile continua pe strada Nufarului. Pe strada Miron Costin a explodat o conducta de agent termic!

- reprezentantii Thermoenergy spun ca ambele avarii s-au produs pe fondul problemelor cu reteaua de canalizare - dejectiile au umplut santurile, iar conductele au corodat - din acest motiv, o teava a explodat in zona Miron Costin, iar in locul deflagratiei, pamântul s-a ridicat

4

Problemele legate de furnizarea agentului termic in oras sunt departe de a fi rezolvate. Din contra, se pare ca au aparut complicatii atât pe strada Nufarului, cât si pe strada Miron Costin nr. 4. Din cauza lucrarilor care se fac pe strada Nufarului sunt oprite punctele termice (PT) nr. 40, 41 si 43.

“Pe strada Nufarului, am gasit conductele noastre ingropate in dejectii. Sunt probleme cu reteaua de canalizare in zona, iar mizeria orasului a corodat conductele noastre si acestea au cedat sub presiune. Avem speranta ca vom reporni in aceasta seara (luni, n.r.) PT 41 si PT 43, insa PT 40 va ramâne oprit o vreme. S-a lucrat inclusiv duminica la curatarea zonei afectate de dejectii, iar acum trebuie inlocuita o conducta de 20 de metri”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau

Echipele de interventie ale Thermoenergy se confrunta cu o alta avarie majora pe strada Miron Costin, nr. 4. La PT2, o conducta de agent primar a explodat in apropierea Caminului de batrâni. Se pare ca si in aceasta zona, cauzele sunt aceleasi.

PUBLICITATE

“Si aici sunt probleme cu canalizarea. Conducta a corodat si s-a produs o explozie. Deflagratia a descoperit efectiv conducta de agent termic. Pâna diseara (luni, n.r.) speram ca situatia sa revina la normal”, declara Narcisa Antoneac


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Ar putea cineva sa ne spuna cate apartamente mai folosesc conducta ce se repara de pe strada Nufarului?

  Locuiesc in zona si vad cum de cel putin 2-3 ani se repara conducta respectiva, mai precis se schimba tronsoane de cate 2-3m; acum au inceput sa schimbe tronsoane mai mari… este evident ca toate reparatiile sunt niste carpeli, atat timp cat nu se schimba toata conducta. Ani de zile cainii comunitari se incalzeau la aburii ce tasnesc din trotuarele din zona, si ..se vor mai incalzi. Energie folosita pentru incalzirea atmosferei, evident pe banii contribuabilului. Dar asa se invart banii nostri cand ne aflam in treaba doar de dragul ei.

  Daca s-ar cumpara centrale de apartament – pentru cei din zona care nu au avut bani sa isi cumpere – sigur ar mai ramane multi bani din suma alocata pentru reparatiile de mantuiala si inutile!

  Si este evident ca atunci Thermoenergy – o societate capusa pe banii nostri- si-ar pierde obiectul de activitate impreuna cu alte persoane co-interesate de acest business ! Nu vreau sa dau nume. Si uite asa ne facem ca muncim cu spor , repede si de mantuiala , pentru a impresiona electoratul inaintea alegerilor care va sa vie.

  Frunza verde elefant, e…. jenant ! (nu am gasit alta rima)

 2. @Adi
  Sunt unul dintre nefericitii abonati la serviciile Thermoenergy si m-as decupla oricand daca nu mi s-ar cere saptezeci de formalitati pt a o face. Nu lipsa banilor de centrala termica de apartament e problema, ci piedicile puse de Termoenergy. In plus, de voie de nevoie, am instalat un boiler electric la baie, iar pt incalzire, din cauza multelor avarii, mai folosesc radiatoare electrice. Ei bine, costul energiei electrice consumate pe ziua de incalzire +apa calda NU este mai mare decat platesc la falimentara asta societate pt execrabilele lor servicii. Nu am nevoie ca primaria sa ma ajute cu bani de centrala de apartament, am nevoie sa pot sa ma decuplez mai usor ca sa pot trece pe electric. Si eu si ceilalti locatari, ba si primaria va trece in avantaj, dar se pare ca toti suntem sclavii Thermoenergy. Pana-ntr-o zi!…
  P.S. in blocul in care stau 3 sferturi dintre apartamente au centrala termica proprie…

 3. Sa mai adaug ceva!
  Thermoenergy incearca sa-i convinga pe cei care primesc cele mai mari subventii de incalzire de la primarie sa treaca la pausal, pt a se mari consumul total. Ca daca platesc la fel, vecinii de pe o scara, iar primaria le acopera integral consumul, cine si de ce sa mai faca economie? Dar cei cu repartitoare, care fac economie si care nu primesc subventii, au viata din ce in ce mai grea… Dar in felul asta primaria, implicit toti restul bacauanilor, platesc un pret din ce in ce mai mare catre Thermoenergy, numai ea castiga… O adevarata belea!

LĂSAȚI UN MESAJ