21 iunie 2024
ActualitateBărbatul din Bacău, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru furturi din...

Bărbatul din Bacău, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru furturi din autoturisme la Galați

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din satul Orășa, județul Bacău, a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile după săvârșirea a cinci furturi din autoturisme în Galați și două în Bacău.

Colaborarea eficientă dintre polițiștii din Galați și Bacău a dus la identificarea și reținerea unui bărbat în vârstă de 58 de ani, domiciliat în satul Orășa, comuna Livezi, județul Bacău, suspectat de săvârșirea unui număr de cinci infracțiuni de furt din autoturisme în municipiul Galați și două în Bacău.Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Municipiului Galați – Biroul Investigații Criminale și Inspectoratul de Poliție Județean Galați, hoțul acționa în perioada 19 ianuarie 2024 – 5 februarie 2024. Modurile de operare ale acestuia includeau “spargerea geamului” și “portiere neasigurate”.

În urma investigațiilor, în data de 9 februarie 2024, cu sprijinul unui mandat de aducere, polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați l-au preluat pe suspect de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și l-au adus la sediul Poliției Municipiului Galați în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului în cauza penală, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În data de 10 februarie 2024, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, unde s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliția încurajează proprietarii de autoturisme să fie vigilenți și să ia măsuri suplimentare de securitate pentru a preveni furturile. Ancheta în acest caz continuă, iar autoritățile își propun să aducă în fața justiției pe toți cei implicați în aceste infracțiuni.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img