La data de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 08.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu într-un apartament situat pe strada Alecu Russo, din Bacău.

Cu ocazia cercetării efectuate de echipajul ISU Bacău, a fost stabilită cauza incendiului ca fiind foc deschis în spaţiu închis. Nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar incendiul nu s-a propagat la apartamentele vecine, în locuinţă arzând mobila şi toate bunurile din interiorul sufrageriei, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 5000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat un bărbat de 32 ani din Bacău, bănuit că, încălcând o hotărâre judecătorească, ar fi pătruns în apartamentul respectiv și ar fi iniţiat incendiul din locuinţa în cauză, provocând mai multe pagube materiale.

Faţă de bărbatul de 32 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti şi distrugere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ