Astazi, la sediul SCM Bacau, fost prezentata echipa de fotrbal femiin a judetului care va activa in liga secunda nationala. Desi este afiliata SCM, echia de fotbal are o personalitate juridica disticta si va fi finantata din surse private, dupa cum a anuntat Catalin Cojocaru, coordonatorul proiectului.

“Totul a pornit de la o nebunie cum ca si fetele pot juca fotbal si pot aduce spectatori pe stadion” – spune Catalin Cojocaru. Echipa este formata, in principal din eleve de liceu, dar exista si jucatoare care au 23 sau 30 de ani.

Echipa va fi antrenata de Otilia lazar, profesor de sport la Liceul Catolic. Meciurile se vor desfasura pe stadionul “Proletarul”, primul urmand sa aiba loc sambata, 7 septembrie, la ora 14.00.

PUBLICITATE

“Fotbalul mi-a placut dintotdeauna; am jucat cu baietii fara probleme. E un sport care-mi place” – marturiseste Bianca Patarteanu, 17 ani.

Gabriela Popa, 19 ani, practica si handbalul, insa a decis sa se alature echipei de fotbal feminin pentru ca ii place foarte mult. Pentru ea nu exista accidentare, cel putin asa marturiseste.

O parte din componentele echipei “Pisicilor Rosii” provin din echipa de fotbal feminin a Colegiului National Vasile Alecsandri. Li s-au alaturat, alaturi de alte eleve sau absolvente ale altor licee, o asistenta de la Urgente sau o profesoara de matematica de la Moinesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ