25 mai 2024
Zona zeroMemoriaBacăul de altădată: Poză de grup la Slănic în 1926

Bacăul de altădată: Poză de grup la Slănic în 1926

Vă împărtășim cu bucurie o bijuterie a trecutului – o fotografie de grup capturată în anul 1926 la Slanic Moldova. Este o fereastră către o epocă în care eleganța și rafinamentul erau la ordinea zilei, iar fiecare detaliu într-o fotografie spune o poveste unică.

În prim-planul acestei imagini fermecătoare se află doi soți, amândoi strălucind în eleganța modei vremii. Domnul, purtând pantofi albi, emană un farmec aparte în timp ce doamna își etalează o rochie în stilul Charleston, completată cu ciorapi albi.

Imaginea lor transmite atmosfera vibrantă și plină de viață a acelei perioade. În spatele cuplului, două femei stau grațios pe o bucată circulară de beton, fiecare cu o prezență demnă de admirat. Privind cu atenție, poți observa detaliile subtile ale ținutelor lor, aducând o notă de eleganță în ansamblul fotografiei.La marginea fotografiei, un domn, posibil militar, stă pe iarbă, având la picioare un chipiu militar. Alături de el se află un adorabil copilaș ținut în brațe. Acest aspect sugerează că grupul nostru ar putea include și familii care se bucurau de o perioadă de villegiatură la Slanic Moldova.

Toate aceste detalii compun o imagine vie și nostalgică a unei epoci de altădată. Fotografia pare să reflecte bucuria și eleganța unei zile petrecute împreună, iar fiecare personaj aduce cu sine o poveste unică.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri