Un cetățean, în vârstă de 60 de ani, a murit, astăzi, lovit de un taur, în spatele magazinului Kaufland Milcov, unde făcea plajă.

Se pare că persoană în cauza a încercat să alunge mai multe vaci care erau în zona, însă, taurul care era cu ele a crezut că animalele sunt atacate și a intervenit să le apere.

La fața locului au fost chemați reprezentanți ai Serviciului Gestionare Cîini fără Stăpîn din Municipiul Bacău, pentru cazul în care animalul ar fi trebui tranchilizat; intervenția nu a mai fost necesară, deoarece a fost chemat stăpânul animalului care a ținut taurul sub control cât timp angajații IML au ridicat cadavrul pentru a-l transporta la Morgă.

Animalul a fost îndepărtat și ținut la distanță astfel încît trupul neînsuflețit să poată fi ridicat de cei de la IML iar proprietarul animalului identificat și chemat urgent pentru a stăpîni taurul.

Înca nu se stie exact ce s-a intamplat. Se banuieste ca decedatul era la plaja sau ar fi trecut prin acel loc si, deranjat de prezenta vacilor, ar fi incercat sa le alunge, moment in care ar fi fost atacat de taurul furios.

Cert este ca zona era cu acces interzis atat pentru oameni cat si pentru animale.

Poliția a deschis o anchetă.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE