– cu una dintre copile ar fi mers chiar mai departe si ar fi intretinut relatii sexuale – victimele erau ademenite cu bani si dulciuri – individul a fost dat pe mâna politiei de niste vecini care au aflat ce se petrecea in locuinta sa

Un barbat, in vârsta de 64 de ani, din municipiul Bacau, care locuia intr-un bloc de garsoniere din cartierul URA, a fost retinut de politisti pentru acuzatii grave.

Acesta este banuit ca ar fi ademenit in garsoniera sa patru fetite, cu vârste cuprinse intre 6 si 11 ani, care locuiau in blocul lui sau in cele vecine, iar in spatele usilor inchise le pune sa se dezbrace, le mângâia in zonele intime, iar cu cea mai mare ar fi intretinut chiar si relatii sexuale, sub privirile celorlalte fete.

PUBLICITATE

Vecinilor li s-a parut ciudata apropierea dintre minore si barbat, iar unii dintre ei nu s-au mirat când au aflat pentru ce a fost incatusat.

„Era un om linistit, dar erau acele trei –patru fetite care veneau tot timpul la el. Eu chiar le alungam, dar se ascundeau de noi si cum intram in casa se duceau in camera lui. Le intrebam ce cauta si spuneau ca e bunicul lor, dar eu stiu ca nu era”, povestea un vecin.

Totul a iesit la iveala in urma cu o saptamâna când parintii altor fete, care locuiesc intr-un bloc din apropiere, au aflat in ce constau vizitele minorelor si au alertat Politia.

„O saptamâna am stat si ne-am pazit copiii, pâna au venit dimineata si l-au saltat. A incercat sa o atraga si pe fata noastra cu dulciuri. Noi am inteles ca se intâmpla de multi ani, de când erau fetitele la gradinita.

Se pare ca o mamica stia dar nu a reactionat. Noi am anuntat politia”, spunea vecina care a si alertat autoritatile.

Abuzurile asupra copilelor ar dura de aproape sase ani si le convingea cu bani si dulciuri. Mamele lor stiau ca le da bani dar nu si pentru ce.

Vineri dimineata a avut loc o perchezitie domiciliara iar suspectul a fost ridicat si dus la audieri, ulterior fiind retinut.

„Din cercetari a rezultat ca barbatul in cauza in prezenta a trei minore ar fi intretinut raporturi sexuale cu o alta minora de 11 ani. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savârsirii infractiunilor de act sexual cu un minor si corupere sexuala si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Pentru faptele de care este acuzat, individul risca sa stea multi ani in spatele gratiilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. si uite asa din neglijenta parintilor , fauna bacaului se imbogateste cu inca 3-4 prostituate. fiind asa de mici nu cred ca va mai reusi cineva sa le aduca pe drumul cel bun si sa aprecieze altfel valorile. de ce sa mai munceasca daca pe un pic de placere oferita disperatilor pot sa isi satisgaca nevoile materiale? imi pare foarte rau pentru ele, ca au asa parinti care nu le-au protejat si le-au distrus viata…

LĂSAȚI UN MESAJ