Poliţiştii băcăuani au depistat un bărbat, de 34 de ani, urmărit la nivel internaţional de autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii, pentru comiterea unor infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.

La data de 14 august 2015, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău au depistat un bărbat, de 34 de ani, urmărit la nivel internaţional.

Pe numele acestuia autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii au emis o cerere de arestare provizorie în vederea extrădării, pentru comiterea unor infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, în baza ordonanţei de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, urmând a se efectua demersurile necesare declanşării procedurii de extrădare către autorităţile judiciare americane.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ