– potrivit vecinilor, omul ar fi incercat sa-si puna capat zilelor pentru ca nu mai suporta durerile cumplite de picioare pe care le avea de ceva timp

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau au fost mobilizate in aceasta dupa-amiaza dupa ce un batrân, in vârsta de 74 de ani, s-a urcat pe un bloc cu patru etaje, situat pe strada Alecu Russo, din municipiul Bacau, si ameninta ca se arunca in gol.

Martorii povestesc ca a fost chiar la un pas de a-si pune capat zilelor, fiul sau fiind cel care l-a oprit la timp. „S-a urcat pe bloc si a zis ca se arunca pentru ca nu mai poate de durere de picioare. El are o boala si probabil ca, saracul, nu mai suporta durerea”, spunea un vecin. Rudele povesteau ca recent ar mai fi avut o tentativa.

PUBLICITATE

„Ne uitam impreuna la meciul de fotbal si s-a ridicat spunând ca el se duce si se arunca. I-am zis sa stea linistit sa-si vada de treaba. Dar el tot s-a dus pe bloc si am reusit sa-l prind la timp. Un minut daca intârziam se arunca”, le povestea fiul batrânului celor care se adunasera in fata blocului.

Dupa ce a reusit sa-si traga tatal de pe marginea imobilului a cerut ajutor, iar in sprijin i-au venit imediat salvatorii de la ISU.

Cu ajutorul autospecialei cu platforma pentru salvare de la inaltime, pompierii l-au preluat pe batrân si l-au adus la sol, iar un echipaj Smurd l-a transportat la spital pentru ingrijiri medicale si consiliere de specialitate.

[wonderplugin_gallery id=”374″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ