Din cauza avariei la reteaua de apa, 7 unități școlare din Municipiul Bacău nu vor primi căldură în intervalul de timp afectat lucrărilor de remediere a avariei, astfel încât în zilele de luni și marți, 16 ianuarie și 17 ianuarie, cursurile vor fi suspendate din cauza lipsei condițiilor optime de desfășurare a activității educaționale. Unitățile școlare în care cursurile vor fi suspendate sunt următoarele:

– Colegiul Național „Vasile Alecsandri”
– Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” (doar corpul din str. Vasile Alecsandri nr. 18 – corpul din str. Vasile Pârvan nr. 22 funcționează în regim normal)
– Colegiul Național de Artă (doar corpul din str. Războieni nr. 24 – Grădinița nr. 12, str. 9 Mai si Grădinița ,,Spiru Haret”, str. Trotuș funcționează în regim normal)
– Liceul cu Program Sportiv
– Școala 18 „Spiru Haret” (inclusiv Grădinița Florița)
– Școala „Mihai Drăgan” (doar corpul din str. Logofăt Tăutu nr. 7 și Grădinița nr. 35 ,,Rază de Soare” – Școala ,,G.M. Cancicov”, str. Prieteniei și Școala 9, Calea Moldovei funcționează în regim normal)
– Creșa nr. 19 (Strada Costache Negri)

Este vorba despre unitatile scolare care nu au instalatii de incalzire proprii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Asta pentru toți copiii și cadrele didactice supărate săptămâna trecută că primarul i-a trimis la școală. Poate au noroc și se întâmplă ca în vară, după ce repară țeava, se fisurează în altă parte.

  2. Trebuie să știm exact dacă se învață luni sau nu, să nu trimitem copiii degeaba la școală. Este și frig în școli și în primul rând nu este apă pentru toalete, și așa miroase când este apă dar când nu este. Așteptăm un mesaj clar de la inspectoratil școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ