Bacău: Accident pe trecerea de pietoni de la Spitalul Judeţean

2

În această dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe strada Spiru Haret, chiar în poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, s-a produs un accident rutier.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 40 de ani, din Sascut, în timp ce conducea un autoturism, când a ajuns la trecerea de pietoni semnalizată corespunzător a surprins şi accidentat o femeie de 54 de ani, care traversa strada regulamentar.

În urma impactului, aceasta a fost rănită şi a fost dusă la camera de gardă, unde după consultaţie a fost internată pentru a primi îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

Poliţiştii de la Biroul Rutier Bacău au fost chemaţi la faţa locului şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cunosc persoana accidentată, starea ei este in continuare grava, pe scurt au externat-o dar ea este in incapacitate de a se mișca. Oare de ce? A cui interese sunt mai importante, ale pacientului sau ale șoferului inconștient??????

LĂSAȚI UN MESAJ