La data de 25.07.2015, in jurul orelor 11.30, la intersectia str. Călugareni cu Aprodu Purice din mun. Bacau, s-a produs un accident de circulatie soldat cu vătamarea corporala a unei persoane.

Din cercetarile efectuate rezultă că accidentul s-a produs in urmatoarele imprejurari: în timp ce un bărbat de 39 ani, domciliat in mun. Bacau, conducea autoturismul pe str. Calugareni, cu directia de deplasare către str. Ion Ionescu de la Brad, ajungand in intersectia cu str. Aprodu Purice, pe fondul nerespectarii semnificatiei indicatorului rutier STOP, a pătruns în intersectie si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula pe str. Aprodu Purice cu directia catre str. Prelungirea Bradului, condus, de un tânăr de 19 ani, din Bacau, rezultând vătamarea corporala a acestuia.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat, in ambele cazuri, iar la Spitalul judetean Bacau li s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul săvârsirii infractiunii de vătămare corporala din culpa, fapta prevazuta si pedepsita de art. 196 Cod penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ