Poliţiştii au fost sesizaţi, la data de 01august a.c., despre producerea unui eveniment rutier la intersecţia străzilor Aleea Parcului cu Maior Constantin Ene din municipiul Bacău.

Din primele cercetări effectuate la faţa locului, a rezultat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Strugari, care conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului, la intersecţia cu strada Maior Constantin Ene, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului STOP, a pătruns în intersecţie şi a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de o persoană de sex femini de 29 de ani, din Bacău.

În urma evenimentului rutier, un minor de 3 ani, pasager în autoturismul condus de tânăra de 29 de ani, a fost trasnportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă bacău pentru îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ