De la inceputul lunii noiembrie si pâna in prezent nu a fost zi in care bacauanii racordati la CET sa nu reclame ca nu au apa calda sau caldura. Sesizarile vin din tot orasul, iar zilele acestea a sosit vremea bacauanilor care locuiesc in cartierul Bistrita Lac sa stea in frig si fara apa calda.

“In zona respectiva se intervine in mai multe puncte, pentru ca exista pierderi in reteaua de alimentare cu agent termic. Pentru a se putea lucra a fost oprit punctul termic (PT) 41 si se fac verificari prin sondaj pentru a gasi conductele fisurate. Chiar daca noi ne dorim sa remediem cât mai repede posibil defectiunile aparute in sistem, este posibil ca lucrarile sa dureze mai mult de o zi din cauza ca odata repornit sistemul pot ceda conducte in alta parte.”
Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la CET Bacau

Practic, cartierul Bistrita Lac a fost paralizat miercuri pentru ca locuitorii din aceasta zona nu au avut nici apa rece, nici apa calda. Intr-un punct de lucru, muncitorii erau uzi si istoviti. Tocmai ramasesera fara benzina la utilajul care taie placile de beton. “Stiu ca le este greu oamenilor. Multi vin la noi, intreaba cât dureaza si daca nu le convine raspunsul ne injura. Astfel de persoane uita ca si noi suntem oameni si facem tot ce ne sta in putinta ca sa le fie bine. Si noi suntem necajiti ca nu ne-am primit salariile. Starea asta incerta dictata de falimentul societatii ne dauneaza si noua. Abia ne-am luat 35 la suta din lichidare si acusi trebuie sa luam avansul, dar banii nu mai ajung”, declara unul dintre muncitori.

Si alte zone sunt afectate

Problemele existente in reteaua termica nu se opresc aici. Avarii sunt in continuare pe strada Carpati, Prelungirea Bradului, Aprodu Purice si o parte din strada Calugareni. Situatia avariilor la zi si perioada estimativa a reluarii programului normal de furnizare a agentului termic pot fi consultate la adresa http://www.cetbacau.ro/images/avarii.pdf


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. nea olaru, demisia urgent.ai demonstrat ca esti total incapabil ce conduci cet-ul.ce sa mai vorbit despre revigorarea acestuia.ai demonstrat ca ai alte preocupari legate de coruptie.cum ti-ai permis ca din banii bacauanilor sa platesti avocatul unui puscarias pe nume stanila.daca te-a pus stavarache ,o sa ajungi linga stavarache.acum daca ai onoare asa cum te lauzi,dat-ti demisia urgent.asta pt binele bacauanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ