Datorita unui inceput de avarie pe conducta de aductiune apa bruta Baraj Uz – Statia de Tratare a Apei Darmanesti, se va intrerupe alimentarea cu apa bruta a statiei in data de 23.06.2016, incepand cu ora 07.00.

Estimam ca durata lucrarilor de interventie va fi de aproximativ 12 ore.

De aceasta oprire vor fi afectati beneficiarii din Ramura Sud si cei din Ramura Nord.

PUBLICITATE

Va multumim pentru intelegere!

Comunicat CRAB

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

  1. C.R.A .B . cand o sa crapati si voi precum tevile voastre ? Sunteti niste nimeni care luati banii oamenilor fara le a oferi un grad civilizat de confort.

    • Ai dreptate.Don Primar a venit cu gaina la locul unde sa surpat,chiar inainte de a apare avaria,curios daca la urecheat si sa il trimita sa rezolve…Ha?Se rezolva?

  2. Spagarache se lauda cu modernizarea instalatiilor de acest gen.Acum se vede realitatea.Este a nu stiu cata oara cand sunt defectiuni ale conductelor de apa.Inseamna ca sunt foarte proaste si ca s-a investit putin,mult mai putin decat s-a mintit.

  3. Sa vedem ce o sa faca noul primar in privinta acestor probleme cu apa…….ca fostul ne-a lamurit. Este normal sa nu avem apa mai ales in aceste momente ale anului – cand e canicula mai mare?!?!?!?!??!?

  4. Am vazut primarul Bacaului foarte activ,preocupat,deschis!Rugam pe bunul Dumnezeu sa fie simplu in continuare si sa fim mandri de el,iar numele sa.i ramana inscris in istorie!

  5. Vine căldură se opreste si apa, caci trebuie sa puta a canal si a nespalare peste tot-bine ca sunt unii care nu se spală zilnic, dar aia intra in alta categorie.Vin ploile se opreste iarăsi apa caci iar canalizarile se înfundă…si tot asa.Oare vom mai avea si noi vreodata confortul civilizației?

  6. Mai conteaza, comentariul meu? Oricum nu ne asculta nimeni si nu pasa la nimeni de noi! A-ti fost la alegeri?Eu nu!Traim in tara si orasul Nimanui, pentru ca noi meritam tot ce ni se-ntampla! Va mai trebuie apa? Hmm! Dar si asa putim de prosti ce suntem! Ce sa mai platim si facturi?!Oricum au grija ei, sa platim si ce nu consumam…Ma intreb deseori, ce-a mai ramas din noi! mai sunt oameni adevarati in tara asta?,orasul asta. Sigur sunt, dar prea putini pentru a molipsi gloata de ignoranti si lasi…A-ti iesit in strada la geve?! si in-afara ca a-ti ras, dansat si baut, mai tineti minte motivul, pentru care erati acolo? Nu cred!Pana nu o sa fim toti uniti, sa starpim lipitorile si gunoiele ,care se hranesc cu sangele si viata noastra, o sa suferim generatie dupa generatie… Raul trebuie taiat de la radacina, altfel totul e in zadar!!!

    • …eu te-as taia pe tine , asa cum mutilezi si tu limba româna ! Ce Doamne iarta-mă este atât de greu de înțeles unde se pune cratimă și unde NU ?! ” AȚI fost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ