Targ-ocnenii se pregatesc pentru a sarbatori „Zilele orasului”, o manifestare – maraton care prilejuieste desfasurarea mai multor activitati. In dupa amiaza zilei de vineri, 14 august, la biserica din centrul orasului va fi savârsita o slujba religioasa pentru ca la orele serii sa se dea startul distractiei in Parcul Magura.

Aici timp de trei zile vor evolua nume cunoscute ale showbizz-ului ca Nicu Paleru, Pepe, Lidia Buble, Simona Nae, formatiile Maxim si Milenium din Chisinau. Tot de peste Prut va fi prezent si solistul basarabean de muzica usoara Ion Soroceanu. Pe afisul programului artistic ce va fi prezentat in ambianta splendida a Parcului Magura se afla si Ansamblul Artistic „Busuiocul” din Bacau, care recent a cucerit Trofeul Festivalului de Folclor „Pe plaiul Tojanului”, ce a avut loc in comuna Paltin, judetul Vrancea- acesta fiind unul din cele mai longegive festivaluri moldave (in acest an a ajuns la editia a 48 -a !).

Locuitorii orasului Târgu Ocna si din imprejurimi se pot bucura in acest an la „Zilele orasului” si de o inedita lansare de lampioane (ce va avea loc sâmbata 15 august). Ca o premiera a acestei editii mentionam faptul ca sarbatorirea târg-ocnenilor ce implinesc 50 de ani de casatorie va avea loc la biserica din centrul orasului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ