Automobilele de epoca au poposit si în luna aprilie în Bacau (Foto: Petru Done)

Municipiul Bacau a fost inclus de Retromobil Club România si în programul editiei din acest an a manifestarii „Retro Parada Toamnei”, care va încheia sezonul 2016 de evenimente ale clubului si care va avea loc într-un numar record de locatii din toata tara – 25, pe 15 si pe 16 octombrie.

În Bacau – ne-a informat Neculai Marin, reprezentantul pentru judetul Bacau al Retromobil Club România -, automobilele cu parfum de epoca vor putea fi vazute sâmbata, 15 octombrie, de la ora 10,00 pâna la ora 13,00, în Piata Tricolorului, pe platoul din fata Casei de Cultura. În Bacau este anuntat si un tur de oras al frumoaselor pe patru roti.

Bacauanii au avut privilegiul de a vedea asemenea bijuterii auto de si în primavara acestui an. Asociatia Retromobil Club România, al carei presedinte de onoare este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, are peste 1.100 de membri, între care membru de onoare este Alteta Sa Regala Principele Radu al României, si reprezentanti în toate judetele, dintre care 15 membri activi, titulari sau simpatizanti din judetul Bacau.

PUBLICITATE

Clubul regrupeaza exemplare de certa valoare tehnica si istorica, premiate la diferite competitii interne si internationale, vehicule istorice fabricate în perioada 1899 – 1984.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ