22 mai 2024
ActualitateAu fost recepționate lucrările de modernizare a DC 177 de pe raza...

Au fost recepționate lucrările de modernizare a DC 177 de pe raza comunei Berești Tazlău

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a participat împreună cu primarul comunei Berești Tazlău- Dumitru Tulpan, la recepția finală a lucrărilor de modernizare a DC 177 de pe raza comunei, pe o porțiune de aproximativ 2,5 km.
Valoarea investiției- 2,8 milioane lei- a fost asigurată printr-un parteneriat public- privat cu un investitor american.
Au fost executate 8 podețe transversale tubulare, 26 podețe corugate, amenajate 7 platforme de încrucișare având același sistem rutier cu drumul principal, precum şi lucrări de semnalizare a circulației prin aplicarea marcajelor și montarea indicatoarelor rutiere.
De asemenea, au fost realizate lucrări de reparații la podul peste pârâul Cernu, investiție asigurată din bugetul local în proporție de 73%.
“Apreciez strădania primarului Dumitru Tulpan și modul în care, cu pricepere & spirit gospodăresc, inițiază și duce la bun sfârșit astfel de proiecte, menite să aducă dezvoltare comunității”, a declarat președintele CJ, Valentin Ivancea.
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri