Lucratorii Postului de Politie Lipova, la data de 23.09.2015, orele 19.00, au fost sesizati de către o persoană în vârstă de 76 ani, din sat Valea Hogei, com.Lipova, jud.Bacau, cu privire la faptul că, câteva persoane din sat Valea Caselor, com.Lipova, jud.Bacau au tait si sustras mai multi ciocani de porumb cu tot cu ştiuleţi de pe o suprafaţă a sa de teren.

În urma celor sesizate, polițiștii de la postul de poliție s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat doua atelaje hipo incărcate cu ciocani de porumb cu tot cu ştiuleţi, lăsate pe partea dreapta a părtii carosabile a DJ241C din sat/com.Lipova, jud.Bacau.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit că proprietarii celor doua atelaje sunt doi bărbați de 45 respectiv 50 ani, care la momentul identificării erau însoțiți de o femeie de 48 ani și un alt bărbat de 58 ani, toți din Lipova..

PUBLICITATE

Fiind intrebati cu privire la provenienţa cerealelor, acestia au declarat ca le-au luat de pe suprafata moștenită de femeia care ii însoțea și nu de pe terenul bărbatului de 76 ani. Cu toate acestea partea prejudiciată a declarat că suspecții au tăiat porumbul in noaptea de 22/23.09.2015 si l-au incărcat in atelajele hipo în seara zilei de 23.09.2015. Acesta a precizat că i-a observat pe cei patru, a incercat să-i convingă să nu sustragă cerealele insă fără succes, precizand totodată că i-a fost luată o cantitate de 400 kg de porumb cu tot cu ciocani.

În urma aspectelor constatate, s-a procedat la ridicarea cantitatii de ceriale, in vederea continuarii cercetarilor. Valoarea prejudiciului fiind de 500 lei

A fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetarilor să se propuna solutie legala prin Parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ