FOTO: Andrei Pricope / Facebook

Santierul pe strada Milcov trebuie sa se incheie pâna la sfârsitul lunii.

Cu acest gând, probabil, de a nu pierde banii europeni, firma care asfalteaza artera a lucrat de zori si duminica seara, in timp ce afara turna cu galeata. Stau marturie fotografiile postate de un sofer bacauan care trecea prin zona in acel moment si care se si intreaba: “O fi bine, o fi rau?”

L-am contactat pe Ilie Birzu, primarul interimar. Acesta sustine ca luat legatura cu dirigintele de santier.

PUBLICITATE

“Acesta a spus ca nu se asfalta, era adus un cilindru compactor care sa taseze asfaltul turnat inainte de ploaie”, a declarat Birzu.

Il contrazic insa fotografiile, care arata clar cum muncitorii intind asfaltul si nici un cilindru compactor.

Primarul a promis ca se va uita pe poze si va reveni eventual cu o alta declaratie.

Lucrarile la strada Milcov sunt executate de societatea bacauana Phoenix Transbac.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. deci firma care asfalteaza ar trebui sa opreasca ploile pentru a se putea folosi de banii astia magici de la UE…ca altfel cand vremea va fi buna de asfaltat banii sunt retrasi,,,, vor mai putea fi accesati la iarna cand dau ninsorile probabil..cu termen pana in primavara…

 2. Ca la noi, treaba facuta de mantuiala. Acum s-a uscat si se vad gropile de canal lasate jos in tot bacaul si trotuarele murdare de balastru, smoala, bitum, frunze etc

  Eu nu inteleg de ce nu se pot aduce gurile de canal la nivel ca sa nu mai rupem masinile zilnic. Sunt convins ca daca iti distrugi masina in aceste gropi de canal si ai dovezi poti da primaria in judecata si garantat castigi procesul; daca mai multi cetateni fac asta nu cred ca-si mai bat ei joc in halul asta.

  Am observat ca peste tot unde sunt lucrari la strazi cu gropi uneori de 2 metri, firele de curent sunt lasate peste tot, tuburi lasate peste tot, trotuarul astazi e bun maine e tot desfacut ca nu stiu ce problema au ei cu tevile. Toate aceste reparatii nu sunt semnalizate corect cu garduri de plastic, conuri, indicatoare etc ….. tot ce stim noi ruptii de romani este sa punem o panglica si aia legata la vrajeala de un pom si de un tarus.

 3. Firma…ca firma!!!
  Dar cand primarul se face ca nu stie;ori este incompetent ori rau intentionat!!!
  Si intr-un caz si in altul;nu are ce cauta intr-o functie publica…
  Ce ratati ne conduc…

LĂSAȚI UN MESAJ