Mai intai a fost necalificarea in &#8222sferturile&#8221 Top Team&#8217s Cup. &#8222Voi lua masuri drastice. Am tinut foarte mult sa ne calificam in Final Four dar, desi am avut o sansa mare, i-am dat cu piciorul&#8221, a avertizat antrenorul Florin Grapa dupa infrangerea decisiva suferita de Stiinta la Zurich, in decembrie trecut. Nemultumirea tehnicianului bacauan s-a accentuat la sfarsitul saptamanii trecute. In ciuda dublei victorii contra IOR-ului, in Cupa Romaniei, Grapa s-a declarat dezamagit de jocul echipei. Si in special de cel practicat de unele dintre stranierele din lotul Stiintei. Astfel a aparut ultimatumul: &#8222Daca nu castigam miercuri, in campionat, la Targu-Mures, voi remania echipa&#8221.

-Domnule Grapa, v-a mai trecut supararea?

-Nu. Eu nu glumesc si nici nu ma joc cu vorbele. Ceea ce am spus ramane valabil.

-Prin urmare, daca pierdeti cu Targu-Muresul…

-Voi remania echipa. Inseamna ca toate aceste cheltuieli pe care le facem nu se justifica.

-Nu riscati?

-Nu e nici un risc. Suntem calificati in viitoarea editie a cupelor europene.

-Cele doua meciuri de Cupa au venit dupa o pauza de o luna si, in plus, IOR-ul nici nu este o echipa care sa-ti stimuleze apetitul de joc. Nu credeti ca evolutia mai slaba a echipei dumneavoastra a fost un accident?

-E posibil. Tocmai de aceea am anuntat ca astept si meciul de la Targu-Mures.

-V-a multumit ceva in evolutia Stiintei contra IOR-ului?

-(Se gandeste pret de jumatate de minut). Nu. Sincer, nu mi-a placut nimic la echipa mea. Si n-o fac pe nebunul. Aceasta este realitatea.

-Nici macar faptul ca rezervele au avut o evolutie peste cea a titularelor?

-Daca echipa a doua ma ajuta sa castig titlul, atunci pot sa ma declar multumit.

-Si ce v-a suparat cel mai tare in jocul Stiintei?

-Am mers prost la toate capitolele, insa cel mai tare m-a deranjat calitatea serviciului. Inteleg sa gresesti atunci cand urmaresti un anumit tip de serviciu-pe ridicatoare, planat, scurt si asa mai departe-dar nu accept sa gresim in serie asa, aiurea.

-Va doresc sa va intoarceti de la Targu-Mures cu echipa intreaga, daca intelegeti la ce ma refer.

-Sa dea Dumnezeu sa castigam la Targu-Mures si, asa cum ati spus, sa demonstram ca IOR-ul a fost doar un accident.Scris de Dan SION