La data de 18 septembrie a.c. poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului Bacău, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul traversărilor neregulamentare, neacordării priorităţii de trecere pietonilor care au acest drept şi pentru combaterea excesului de viteză.

În cadrul acţiunii poliţiştii au aplicat 220 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 38 260 lei.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate 59 au fost pentru traversare neregulmentară, 47 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 12 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, poliţiştii au luat măsura complementară de reţinere a permisului de conducere faţă de 21 de conducători auto şi retragerea certificatelor de înmatriculare a şase autovehicule.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ