2 martie 2024
ActualitateAmendamentele propuse de PNL la buget respinse. Ce spune viceprimarul Liviu Miroșeanu

Amendamentele propuse de PNL la buget respinse. Ce spune viceprimarul Liviu Miroșeanu

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a adus în atenție disensiunile dintre consilierii locali și administrația locală, subliniind nevoia de a prioritiza administrația în fața intereselor politice. Într-o declarație recentă, acesta a exprimat frustrarea sa cu privire la lipsa de înțelegere a unor consilieri locali cu privire la rolul esențial al administrației în dezvoltarea comunității.

Miroșeanu a declarat: “Tot aștept acel moment când unii consilieri locali vor conștientiza că administrația este mai importantă decât politica. Vor înțelege că în Consiliul Local trebuie să facă administrație, să caute cele mai bune soluții pentru băcăuani, iar campania electorală și politica să le facă la sediile de partid. Din păcate, cred că mai am de așteptat.”

Pe fondul acestei declarații, viceprimarul a adus în discuție respingerea amendamentelor propuse de PNL la construcția bugetului local. El a afirmat: “Le-a fost frică să recunoască că PNL Bacău chiar face treabă? Și mai bizar este că, deși s-au opus dezvoltării Bacăului, nici nu au pus nimic în loc, nu au venit cu alte propuneri.”Potrivit declarației, PNL Bacău a propus direcționarea fondurilor către domenii considerate prioritare, cum ar fi educația, cultura, cultele, sportul și infrastructura. Grupul consilierilor locali ai PNL Bacău a solicitat acordarea de fonduri pentru construirea unei grădinițe la Școala ”Mihai Drăgan” și obținerea autorizațiilor pentru Școala ”George Bacovia”. În ceea ce privește educația, PNL Bacău a pledat pentru suplimentarea bugetelor destinate Galei Învățământului Băcăuan ”Solon Marcus” și Centrului de Excelență.

În sfera infrastructurii, PNL Bacău a militat pentru alocarea de fonduri destinate construirii unei parcări în zona Bisericii Catolice, montării unei instalații de semaforizare la intersecția str. Chimiei cu str. Bicaz și reabilitării și modernizării curților interioare ale unor cvartale de blocuri de locuințe pentru amenajarea de locuri de parcare și alei de acces.

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a subliniat importanța sprijinului politic pentru aceste proiecte, exprimându-și speranța că prioritățile orașului vor primi susținerea necesară pentru a asigura dezvoltarea durabilă a comunității bacăuane.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri