Noul primar al Buhusiului, Vasile Zaharia, si noul viceprimar, Daniel Rezmires

În prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Sorin Brasoveanu, a Elenei Duhan, reprezentant al Prefecturii, a celor doi judecatori care au gestionat fericit alegerile locale, dupa ce le-au fost validate mandatele, cei 19 consilieri buhuseni (9 PSD, 6 PNL, 2 ALDE, 2 M10) au depus juramântul.

Emotionat, cu un discurs doldora de afectivitate, si ing.Vasile Zaharia (PSD) a depus juramântul de primar. ,,Orasul este al buhusenilor, nu al Consiliului Local, al primarului”, a spus acesta. ,,Il felicit pe noul primar, multumesc fostului primar Ionel Turcea. Doresc tuturor o schimbare de atitudine.

Trebuie sa fim impecabili in ceea ce spunem, in ceea ce facem”, a adaugat presedintele Sorin Brasoveanu. Noul viceprimar este ing. Daniel Rezmires (M10). Acesta a obtinut 12 voturi, in timp ce ec. Florin Diaconu a obtinut 6 voturi. Un vot a fost anulat. Au fost constituite si comisiile de specialitate.

PUBLICITATE

Ionel Turcea ramâne liderul filialei PSD si vicepresedinte al organizatiei judetene. Protopopul Vasile Cozma, care a participat la sedinta impreuna cu preotii parohi ai bisericilor din oras si staretul manastirii Runc, a urat succes noilor alesi care aproape ca au uitat de vorbele otravite care au fost aruncate in campania electorala; si nu numai.

Primarul Vasile Zaharia a facut o marturisire-soc: ,,Aseara am primit un telefon al carui mesaj era santajul”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ